Make your own free website on Tripod.com

DAVID'S HJEMMESIDE

Venner

Home
Nyheter
USA
Om meg
Kontakt meg
Gjestebok
Bilder
Michael Jackson
Venner
Linker
Downloads

Her står det litt om vennene mine, og så er det litt bilder=)

oyvind.jpg
Øyvind

Øyvind: Øyvind er også en av mine beste venner.... Vi er mye sammen på fritia, er ute å sykkler, men er også mye sammen på skolen.... Han er kjempegrei og være sammen med og vi gjør masse kult på fritia!

bilde9.jpg
Ron

Ron: Ron er en venn som bor på Lade, litt lengere unna der jeg bor! Vi er mye sammen når jeg er på Lade så bruker han og komme hit på besøk av og til.... Han er veldi grei og er kul og være sammen med!=)

img_1976.jpg
Nichlas

Nichlas: Nichlas er en av de nermeste naboene mine. Vi bruker og være mye sammen på fritia serlig om sommeren, siden vi bor så nerme hverandre. Men vi møtes på skolen ganske ofte også! Vi låner ganske mye spill/filmer til hverandre hele tia!=P Han er kjempegrei og vi har kjennt hverandre en ganske god stund, siden første klasse!=)

janne.jpg
Janne

Janne: Janne er en veldi god vennine, hun bor litt langt unna da, i Drammen... Men vi har mye kontakt på msn! Hu er veldig grei og prater mye... Er en av de beste vennene som jeg har blitt kjennt med på msn=) 

heidi.jpg
Heidi

Heidi: Heidi er en slektning/familiemedlem av meg som bor i Kelowna i Canada! Vi er også veldig gode venner, prater mye sammen på msn... Skal til Canada snart og besøke henne... Hun er veldig snill, grei prater mye! Og så er hun veldig flink til og prate Norsk selv om hun egentlig er Canadisk, hvis hun sier noe feil så hjelper jeg henne med og stave det, så det blir bedre og bedre=) Samme hvis jeg staver noe feil på engelsk, hehe!=)

synne.jpg
Synne

Synne: Synne er ei veninne av meg som bor på Lade. Vi ble kjennt når jeg gikk på Lade-skolen har kjennt henne litt over ett år nå. Vi treffes ganske mye om sommeren fordi da går det ann å dra dit. Vi er veldig gode venner! Så er hun veldig grei og snill!=)

Flere bilder kommer senere!!=)

Copyright© David Bakken E-mail: David_usa16@hotmail.com